Templet

Att ta hand om sin kropp

Ditt nya jag – skapa bra rutiner

Att förändra något i livet är inte alltid det enklaste. Vissa saker kan gå lättare att ändra än andra. Att skapa ditt nya jag och skapa nya rutiner kräver en hel del. Framförallt så får man vara tjurig och bestämma sig att nu är det dags att göra något.

Ta inte för stora kliv när du ska göra en livsstilsförändring. Att byta livsstil är inget man gör över en dag utan låt det få ta tid. Det kan bli mer stadigvarande om det tar tid. Lika så med din träning. Har du aldrig tränat tidigare så kan promenader vara en bra början. Där bestämmer du din takt och hur långt du ska gå. När du känner att du orkar mer så ökar du både takten och längden på dina promenader. Skapa goda rutiner både när det kommer till träning, kost och återhämtning.

Så klart så kommer du att må mycket bättre när du lägger om din kost och börjar röra på dig mer än vad du gjort tidigare, Livet kommer att bli lättare för varje dag och om du även går ner i vikt så kommer du att känna av detta. Med bättre kondition så orkar du med både arbetet och den fritidsaktivitet som du gärna håller på med.